Reactie Huysegems: "Win liever dan dat ik scoor"

Huysegems: "Win liever dan dat ik scoor"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stein Huysegems zit bijna op zijn beste niveau. Tegen OHL was de voormalige aanvaller van Genk een constante dreiging en zorgde hij ook voor een mooie assist.

Johan Walckiers in Lier

De eerste thuiszege deed heel Lierse een zucht van opluchting slaken. "We wisten dat er heel wat druk op deze wedstrijd stond", knikte Huysegems. "We hebben een heel sterke eerste helft gespeeld. Had het 3 of 4-0 geweest, had niemand iets kunnen zeggen. Deze zege is zeker verdiend."

Huysegems had bijna zijn eerste goal in deze competitie gescoord, maar de deklat stond in de weg. "Het was een goeie pass van Gilberto. Toen ik trapte wist ik bijna zeker dat hij zat, maar ik vierde iets te vroeg. Maar goed, ik win liever dan dat ik scoor. Dus dat is in orde", knipoogde hij. "Ik speelde alvast bevrijd, want die goal tegen Genk in de beker had me bevrijd."

"Buiten een paar afstandschoten is Leuven eigenlijk niet gevaarlijk geweest. Onze organisatie stond pal. We wisten dat we tegen dit Leuven niet open mochten spelen, want ze hebben toch een paar snelle jongens. We gaan van deze zege genieten en ons dan opmaken voor de wedstrijd tegen Bergen. Waar we trouwens ook zeker niet kansloos zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties