Reactie Kljestan: "Ik zeg niets over scheidsrechter"

Kljestan: "Ik zeg niets over scheidsrechter"
Foto: © SC

Bij Anderlecht was er na de wedstrijd nogal wat onvrede over de scheidsrechter. De spelers wilden weinig kwijt over de prestatie van Frederik Geldhof, maar hun gezicht sprak boekdelen.

Niet dat Anderlecht alles op de scheidsrechter wou spelen, maar de man zou toch het spel beïnvloed hebben. "Er waren veel dingen die vandaag niet juist waren", zei Sacha Kljestan na de match. "De scheidsrechter? Ik ga er niets over zeggen, maken jullie de conclusies maar. Ik denk er het mijne van, maar dat ga ik niet zeggen."

Over de verdedigende ingesteldheid van Leuven had hij ook zijn mening. "Verdedigend? Ze waren heel, heel, heel, heel verdedigend naar hier gekomen. We wisten dat het zoiets ging worden. Daarom speelde Gillet ook naast mij. Zo zouden we iets meer druk naar voor kunnen zetten. In de eerste helft lukte dat ook goed, want als we de bal verloren, recupereerden we hem bijna onmiddellijk."

"We speelden goed vond ik. We hebben veel kansen gehad, maar de bal wou er niet in. Als je vroeg scoort, wordt het hier misschien wel 5-0. Maar dat was nu niet het geval omdat we pech kenden bij de afwerking."

Kljestan had ook nog een goed woordje over voor Thomas Kaminski, die wel eens zijn ploegmaat kan worden. "Hij speelde een goeie wedstrijd voor zo'n jonge doelman. Maar momenteel zie ik hem wel nog niet Proto uit het doel spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties