Ga met Beerschot mee op winterstage

Melissa Maes
| 62 reacties
Ga met Beerschot mee op winterstage
Foto: © SC

Supporters van Beerschot kunnen mee op winterstage naar Turkije. Daar zullen de spelers zich voorbereiden op de laatste elf wedstrijden van de reguliere competitie, de beker en de play-offs.

Van 4 tot en met 10 januari is de A-kern van Beerschot op winterstage in Belek, vlakbij Antalya. Ter plekke zullen er één of twee oefenmatchen worden gespeeld, maar de mogelijke tegenstanders zijn nog niet bekend.

Terwijl de spelers trainen, kunnen de fans genieten van cultuur, toeristische attracties en de gastronomie van Turkije. Maar ze kunnen ook trainingen en een groepsbespreking bijwonen, op de foto gaan met hun favoriete spelers, gesigneerde shirts winnen en de oefenwedstrijd(-en) bijwonen.

Het totaalpakket voor de supporters kost 595 euro. De prijzen zijn inclusief heen- en terugvlucht vanuit Eindhoven, zes overnachtingen in een vijfsterrenhotel, transfers ter plaatse, minstens één oefenmatch en één excursie.

Niet inbegrepen zijn een visum, privé-uitgaven, andere excursies en het gebruik van de plaatselijke sport- en spa-faciliteiten. Klik hier voor meer informatie of om meteen in te schrijven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties