Trajkovski: "Hoge verwachtingen nog niet kunnen inlossen"

Melissa Maes
| 8 reacties
Trajkovski: "Hoge verwachtingen nog niet kunnen inlossen"
Foto: © SC

Zulte Waregem haalde afgelopen zomer Aleksandar Trajkovski binnen, maar de Macedonische spits liet nog niet veel van zich zien. Afgelopen zaterdag kwam daar verandering in tijdens de match tegen OH Leuven.

“Door familiale problemen kon ik mijn hoofd niet bij het voetbal houden. Mijn motivatie was weg en ik belandde op de bank”, legt Aleksandar Trajkovski uit aan HLN. Net voor de spits tekende bij Zulte Waregem overleed zijn vader.

“Dat was een harde klap. Hij was mijn held en grootste supporter. Ik draag mijn goal dan ook aan hem op. Het was veruit de mooiste uit mijn carrière. Jammer genoeg leverde die treffer maar één punt op.”

“Als negentienjarige was het heel lastig om in die omstandigheden ver van huis te zijn. In de voorbereiding was mijn moeder op bezoek. Toen ging het nog, maar vanaf het moment dat ze terugkeerde naar Macedonië, ging het met mij van kwaad naar erger."

"Ik heb de hoge verwachtingen nog niet kunnen inlossen, maar ik vraag nog een beetje geduld. Na Nieuwjaar komt mama terug. Dan zullen jullie de echte Aleksandar Trajkovski leren kennen."

“Ik kijk uit naar confrontatie tegen Rode Duivels”
In Macedonië verwachten ze ook veel van het jonge talent. "Thuis in Macedonië zien ze mij als de opvolger van Pandev, de beste Macedonische speler aller tijden." Pandev speelt voor Napoli en kwam ook uit voor Lazio en Inter.

Macedonië zit in de kwalificatiegroep van België voor het WK in Brazilië. "Ik kijk enorm uit naar die voorronde. Op papier hebben de Rode Duivels meer talent, maar wij spelen met ons hart. Misschien worden wij de verrassing van de groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties