Antwerp: 'Democratische beslissing in belang van de club'

Dirk Pieters
| 182 reacties
Antwerp: 'Democratische beslissing in belang van de club'
Foto: © SC

Komt er vrijdag een einde aan het voorzittersschap van Eddy Wauters bij Antwerp? Dan staat er een algemene vergadering op het programma.

Meer dan 20 leden van de vzw hebben vrijdag een bijzondere algemene vergadering ingeroepen op de Bosuil. De kans bestaat dat er een einde komt aan het voorzittersschap van Eddy Wauters. Na meer dan 42 jaar staat de club voor een (mogelijk) grote verandering.

"De VZW bestaat uit 38 geassocieerde leden, de nv levert daarvan 2 leden. Dat de meerderheid van de geassocieerde leden een dynamisering van de VZW wil, kunnen wij als club alleen maar toejuichen. Wij betreuren dat de voorzitter dit op de man wil spelen terwijl het om een democratische beslissing gaat in het belang van de club", aldus de club.

Eddy Wauters liet eerder deze week weten niet op de hoogte te zijn van een vergadering, maar komt nu toch op zijn stappen terug. De voorzitter beseft dat het vrijdag misschien wel eens zijn laatste dag als voorzitter kan zijn. Wie de eventuele opvolger moet worden blijft momenteel nog een groot vraagteken.    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties