Mathijssen: "In schoonheid afscheid nemen van het jaar"

Mathijssen: "In schoonheid afscheid nemen van het jaar"
Foto: © SC

Na de bekernederlaag tegen Kortrijk wil Jacky Mathijssen toch in schoonheid het seizoen afsluiten. Hij gaat dan ook op zoek naar een goede prestatie maandag tegen Lierse.

"Iedereen die met deze club meeleeft zouden we graag de overwinning schenken", zegt Mathijssen op de clubwebsite. "Zo zouden we in schoonheid afscheid kunnen nemen van dit jaar. Maar het zal niet vanzelf gaan. Sommige mensen dragen nog de sporen van de match in Kortrijk. Maar goed, voor deze laatste match zullen we zien wanneer en hoe we daar moeten op reageren. Lierse zal er vol voor gaan: die club had zich ongetwijfeld meer voorgesteld van dit seizoen."

Beerschot mag geen transfers doen tijdens de winterstop. Iets dat Mathijssen kan relativeren. "Al wat gebeurd is, wist ik. Ik wist dat het niet simpel zou zijn. De opdracht is nu om de club door deze moeilijke fase heen te helpen. Wij proberen dat op sportief vlak te doen. We hebben eerst structuur gebracht, dan vertrouwen, daarna rendement. We groeien langzaam maar zeker naar iets moois."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties