"Galatasaray ziet brood in Gillet"

Mathias Dumarey
| 31 reacties
"Galatasaray ziet brood in Gillet"
Foto: © SC

Galatasaray zou volgens de jongste geruchten gecharmeerd zijn door Anderlecht-middenvelder Guillaume Gillet (foto). De Luikenaar speelt momenteel zijn beste seizoen in paarswitte loondienst en was gisteren nog goed voor een penaltygoal tegen Bergen.

Galatasaray zou in januari graag versterking halen voor de rechterflank. Sterspeler Sabri Sarioglu zal nog maar net terug zijn uit blessure en Emmanuel Eboué (ex-Beveren) is opgeroepen om de Afrika Cup te spelen met Ivoorkust.

Guillaume Gillet presteerde dit seizoen al uitstekend en kan mooie statistieken voorleggen: zes goals in de Europa League en tien treffers in de competitie. De Turkse media melden dat dit het oog van Galatasaray niet is ontgaan. Anderlecht zal uiteraard niet geneigd zijn om snel toe te happen bij een transfer en bovendien wil de middenvelder veel liever in Duitsland zijn carrière voortzetten. Gillet heeft in het Astridpark overigens nog een contract voor anderhalf seizoen.

Galatasaray heeft zich vorige maand ook al eens gemeld voor Matias Suarez, maar toen het de tranferprijs hoorde van Herman Van Holsbeeck, haakte het af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties