Berchem strikt talentvolle Van Minnebruggen

Steven Bologne
| 10 reacties
Berchem strikt talentvolle Van Minnebruggen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De talentvolle Matti Van Minnebruggen speelt de komende 6 maanden voor de Antwerpse vierdeklasser Berchem Sport. De linksback die door zijn polyvalentie op meerdere plaatsen uit de voeten kan, hoopt op die manier op meer speelgelegenheid.

Na anderhalf seizoen weinig tot geen speelgelegenheid te hebben gekregen bij tweedeklasser Waasland-Beveren, heeft de 21-jarige verdediger besloten zijn carrière te herlanceren bij de ambitieuze vierdeklasser Berchem Sport.

Hoewel de overgang reeds eind vorig jaar werd aangekondigd kon de transfer van Matti Van Minnebruggen naar Berchem Sport pas op dinsdag helemaal afgerond worden. De linksepoot tekende op het Rooi een overeenkomst voor de komende zes maanden.

Voordien was Van Minnebruggen aan de slag bij Germinal Beerschot en Cappellen. Bij Berchem loopt hij alvast Nico Lansu opnieuw tegen het lijf waarmee hij twee seizoenen samenspeelde bij de Kielse club. Ploegmakker Anouar Bou-Sfia staat eveneens op het verlanglijstje van de tot tien punten uitgelopen leider in vierde klasse B. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties