"Vijf miljoen euro of handen af van Gorius"

Melissa Maes
| 167 reacties
"Vijf miljoen euro of handen af van Gorius"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zal Julien Gorius na de winterstage in het Spaanse Costa de la Luz nog een speler zijn van KV Mechelen? “Ik weet dat contracten niet veel meer voorstellen, maar hij vertrekt niet in januari.”

Racing Genk heeft zijn pijlen gericht op Julien Gorius en de Fransman ziet de landskampioen ook wel zitten. “Er kan enkel gepraat worden als Genk vijf miljoen euro op tafel legt voor Gorius”, laat KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans optekenen in GvA.

“Er moet niet gelachen worden met dat bedrag. Als Lokeren vier miljoen euro vraagt voor een verdediger, dan is vijf miljoen euro niet te veel voor een scorende en spelbepalende middenvelder."

"We hebben Gorius geen nieuw contract gegeven om hem na zes maanden te verkopen. Bovendien zijn wij nog niet veilig en kunnen we in zo'n korte tijd geen vervanger halen. Dus vijf miljoen euro of handen af van Gorius."

"Ik verwacht de komende dagen wel wat beweging"

De Fransman heeft wel oren naar een transfer naar Racing Genk. "Sportief zou het een stap vooruit zijn voor mij. Genk is kampioen en speelde Champions League, dat betekent toch iets."

"Als deze transfer niet doorgaat, dan gaat weer een poort naar een Belgische topclub dicht voor mij. Dat zou jammer zijn, maar ik zal niet ontgoocheld zijn als ik bij een prachtige club als KV Mechelen moet blijven."

"Het doet me zelfs deugd dat KVM me wil houden. Ik verwacht de komende dagen wel wat beweging. Als er een goed bod komt, dan is alles mogelijk in voetbal. Ik wil snel een beslissing nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties