Cercle-aanwinst Carvalho: "wil zoveel mogelijk spelen"

Thomas De Block
| 6 reacties
Cercle-aanwinst Carvalho: "wil zoveel mogelijk spelen"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

William Carvalho, de 19-jarige middenvelder die op huurbasis overkwam van Sporting Lissabon, heeft zijn eerste trainingen bij Cercle Brugge achter de rug. Op de clubsite legt Carvalho zijn keuze voor Cercle uit.

Carvalho verklaart dat hij al heel wat te weten kwam over Cercle Brugge. Zijn landgenoten Fernando Neto en Nuno Reis overtuigden hem. "Ze vertelden me dat Cercle het erg goed doet in de competitie. Ze vonden het de perfecte tussenstap om later terug te keren", aldus Carvalho.

Carvalho voelt zich goed in de nieuwe groep: “De sfeer is heel tof! Ik heb me beetje bij beetje kunnen integreren in de groep. Dat er reeds een aantal Portugezen zijn in deze kern maakt het natuurlijk makkelijker om contacten te leggen, die taalbarrière valt al weg."

Het stijlverschil met de Portugese competitie schrikt William Carvalho niet af: "De trainingen waren wel erg pittig, maar dat was me vooraf ook gezegd." "Maar het is goed dat hier veel fysieker gespeeld wordt dan in Portugal. Dat is een goede leerschool."

De 19-jarige middenvelder begint met ambitie aan zijn uitleenperiode bij Cercle. "Zelf wil ik zoveel mogelijk spelen. Maar dat moet je verdienen. Ik zal dus beginnen met hard te trainen", besluit Carvalho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties