Mathijssen: "Doorgaan op ons elan"

Thomas De Block
| 35 reacties
Mathijssen: "Doorgaan op ons elan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook Beerschot-trainer Mathijssen blikte vooruit op de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Mathijssen gaf aan te twijfelen over de opstelling, maar hij wil de goede lijn doortrekken.

Manuel Gonzalez in Antwerpen

“Het gedacht om spelers met vier kaarten te laten rusten, heeft door mijn hoofd gespookt”, verklaarde Mathijssen. “Maar door de beleving die we nu tonen, kan ik ze moeilijk aan de kant laten zitten. We kunnen deze jongens nu geen rust geven in de drive die we nu zitten."

Eén van de spelers met vier gele kaarten is Hernan Losada. "Hij heeft sinds Anderlecht geleerd om geen kaarten te pakken. Hij speelt ook op een positie waar hij niet absoluut een gele kaart moet pakken. Als hij die vijfde toch pakt, is dat zijn eigen fout."

In de komende wedstrijden wachten Zulte Waregem, Anderlecht en Club Brugge. Mathijssen verwacht goede resultaten. "Dat zijn drie mooie, maar ook zeer moeilijke matchen. We gaan nu match per match bekijken. We willen de goede lijn in ons spel en ons rendement graag doortrekken."

Beerschot trekt nu naar Zulte Waregem. “Onze ambitie is om in Waregem punten te halen. Dat kan ten koste gaan van de wedstrijd tegen Anderlecht, maar voor ons is iedere match even belangrijk. Zulte Waregem zet een zeer duidelijke organisatie neer. Dury is een trainer die vertrekt vanuit een strakke organisatie. Wij hebben echter bewezen goed te zijn in de omschakeling. De groep moet nu bewijzen dat het ook zonder de steun van het publiek punten kan pakken”, aldus Mathijssen.

De Beerschot-trainer is lovend over de prestaties van zijn spelers en wil deze drive behouden. “De spelers spelen altijd om te winnen. Dankzij ons engagement en overgave komen we tot goede resultaten. Het is nu zaak om deze flow en drive zowel op als naast het veld in stand te houden”, besloot Mathijssen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties