Degraen: "Het is niet aan KV Mechelen om onze rekening te maken"

Fabian Morren
| 133 reacties
Degraen: "Het is niet aan KV Mechelen om onze rekening te maken"
Foto: © SC

Dirk Degraen is boos op KV Mechelen. Alles heeft te maken met het bod dat Genk op Julien Gorius heeft gedaan. KVM lachte dat bod weg in de pers en haalde uit naar Genk.

"We zijn nu verplicht om te reageren", zegt de algemeen directer van Genk op de website van de club. "Als wij als club aangevallen worden met argumenten dat wij belachelijke aanbiedingen doen in de pers, dan denk ik dat wij dat niet over ons kunnen laten gaan. Ik heb niet de gewoonte om concreet te worden over dossiers die nog niet afgehandeld zijn."

"Het is zeker ook niet mijn gewoonte als andere clubs jongens bij ons willen komen halen - en het lukt hun niet - om dan er in de pers naar uit te halen. Dat is hier wel gebeurd. Dan moet ik reageren, dat is heel simpel. We hebben voor deze jongen een totaalbudget uitgetrokken om een bod te doen. Het is duidelijk dat we er nie uit geraakt zijn. Ik vind het echter niet netjes om dan op die manier in de pers uit te halen naar ons. 

"Voorzitter Timmermans heeft gezegd dat wij een belachelijk bod gedaan hebben op Gorius", aldus Degraen. "Het is denk ik niet aan hem om onze rekening te maken. Wij hebben onze rekening gemaakt voor deze jongen. Timmermans zegt dat wij een respect hebben voor deze speler met dit bod."

"Ik denk dat wij juist een heel groot respect hebben getoond in verband met dit dossier. Als je het totaalplaatje voor deze jongen bekeek, kwamen wij op een miljoen euro per jaar. Dat is een heel pittig bedrag voor RC Genk. Door de huidige ontwikkeling is een transfer verder af dan ooit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties