Kennedy niet in B-kern

Glenn Schrader
| 33 reacties
Kennedy niet in B-kern
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Geruchten deden de ronde dat de Nigeriaanse spits Kennedy door Mario Been naar de B-kern was gestuurd. Daar blijkt helemaal niets van waar te zijn.

Maandagavond liet Frank Raes in het tv-programma Extra Time vallen dat bij Racing Genk Kennedy Nwanganga naar de B-kern was verwezen. Hier blijkt niets van waar te zijn. Mario Been legt uit in Het Belang van Limburg. “Zondag haalde Kennedy de selectie niet. Jammer voor hem, maar ik moest keuzes maken en dus kwam hij in de tribune terecht. Om hem en de andere jongens die zondag niet of nauwelijks in actie kwamen, toch wat matchritme te laten opdoen, speelden zij samen met de invallers op maandag een oefenpartijtje tegen MVV", vertelt Been.

“Ik merkte dat Kennedy er niet veel zin in had. Ik had in ieder geval meer inzet verwacht dan hij toonde. Dus hebben we hem bij de rust vervangen en hem opgedragen om na de middag mee te trainen met het tweede elftal. Daarmee is voor mij de kous af. Woensdag traint hij gewoon weer mee met de A-ploeg”, legt Been uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties