Reactie Tözser: "Veel meer kwaliteit dan we laten zien"

Robby Morren
Robby Morren
| 29 reacties
Tözser: "Veel meer kwaliteit dan we laten zien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Genk moet na de wanprestatie tegen Lokeren de top zes lossen en dreigt zo play-off 1 mis te lopen. Aanvoerder Daniël Tözser hoopt dat Genk zich heel snel herpakt en play- off 1 nog haalt.

"Het was een hele zwakke prestatie van ons team, van iedereen, één voor één. Op die manier kan het niet verder", legde Tözser de vinger op de wonde. "Het is tijd voor een serieus gesprek waarin we het moeten hebben over wat er momenteel fout loopt."

Coach
"Ik weet niet of dit komt door een probleem tussen de trainer en de spelers", zo hield Tözser zich op de vlakte. "We moeten een oplossing binnen de groep vinden." Zondag vond het gesprek waar Tözser na de wedstrijd op aandrong ook plaats.

Genk heeft met de nederlaag tegen Lokeren zijn lot voor PO 1 niet meer in eigen handen, maar Tözser blijft strijdvaardig. "Het kan nog, er zijn nog vijf wedstrijden te gaan maar we moeten beseffen dat we het niet zullen halen als we spelen zoals tegen Lokeren."

De landskampioen heeft nog vijf wedstrijden om de scheve situatie recht te zetten en een blamage in play-off 2 te vermijden. "Nu moeten we weer opklimmen, deze groep heeft veel meer kwaliteiten dan we nu laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties