De Corte: "Perbet geen extra aandacht schenken"

Melissa Maes
| 5 reacties
De Corte: "Perbet geen extra aandacht schenken"
Foto: © SC

Beerschot start zaterdag het PO2-avontuur met een uitwedstrijd op Bergen. Vier weken geleden werd er met 4-2-verloren. "We hebben Bergen toen zelf in de match gebracht."

Wim De Corte blikt op de clubwebsite nog even terug op die partij in de reguliere competitie. “We hebben daar goeie momenten gehad. Het probleem is dat we te makkelijk onze bonus hebben weggegeven."

"Eigenlijk hebben we zelf Bergen in de match gebracht. We zijn niet constant blijven presteren en we bleven onvoldoende druk zetten. Die wedstrijd toonde aan dat we in de eerste plaats naar onszelf moeten kijken.”

De coach heeft geen schrik van topschutter Jérémy Perbet. “We zullen geen extra aandacht aan hem schenken. Of hij nu meedoet of niet, het is aan ons om ervoor te zorgen dat er geen toevoer naar hun spitsen is en dat we hen zo weinig mogelijk in de zestien laten komen.”

“Alles staat of valt met de eigen prestatie. We moeten het evenwicht vinden en vanuit onze eigen kracht vertrekken, om zo goede kwaliteit te leveren. We moeten alle energie stoppen in deze eerste match.”

“Wat je ook zegt dat je wil bereiken, het betekent niets wanneer je morgen zou verliezen. Ik kijk alleen naar Bergen. We moeten daar met alle mogelijke middelen proberen te winnen. Achteraf kunnen we dan verder kijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties