Vandamme: "Ik blijf normaal bij KVO"

Tomas Taecke
| 5 reacties
Vandamme: "Ik blijf normaal bij KVO"
Foto: © SC

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Jamaique Vandamme onderstreepte zaterdag nog maar eens hoe belangrijk hij is voor KVO. "Ik ben blij dat mijn doelpunt drie punten heeft opgeleverd", zei de Oostendenaar na afloop van de zege in Tienen.

Jamaique Vandamme tekende in de felbevochten wedstrijd in de Suikerstad het winnende doelpunt aan voor de losgeslagen Kustjongens. De nipte 0-1-zege zorgt ervoor dat KVO met 24 op 24 zijn fantastische reeks verderzet en bovendien zekerheid heeft verworven wat betreft de eindronde.

"Ik ben uitermate tevreden met mijn doelpunt, want het was al een tijdje geleden dat ik nog scoorde", wist Vandamme na afloop tegenover KVO-TV. "Mijn doelpunt heeft drie punten opgeleverd dus dat doet extra deugd".

"Voor Tienen was het de match van de laatste kans, waardoor ze negentig minuten alles of niets speelden en de bal naar voor pompten. We hebben onze duels gewonnen en de nul gehouden. In dit soort wedstrijden is dat van levensbelang".

"In een moeilijke wedstrijd als die van vandaag is het belangrijk dat ook de supporters achter ons staan. Mede dankzij hun steun hebben we deze knappe reeks neergezet. Het geeft ons ook een boost om nog beter te doen".

Terwijl de KVO-spits door verschillende clubs aan de mouw wordt getrokken, werd de optie in zijn contract deze week gelicht. Hoewel er nog niets beslist is, liet de West-Vlaming al even in zijn kaarten kijken.

"Ik zal normaal gezien in Oostende blijven", lichtte de aanvaller een tipje van de sluier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties