Lokeren aast op sterkhouders STVV en OHL

Lokeren aast op sterkhouders STVV en OHL
Foto: © SC

Bekerwinnaar Lokeren wil met een Europees ticket op zak zijn selectie versterken met het oog op volgend seizoen. De namen die op Daknam vallen zijn die van Nils Schouterden (foto) en Jordan Remacle.

Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht wil volgend seizoen weer deelnemen aan PO-I en wil daarom erg graag weer een competitief team samenstellen. "We moeten wel zorgen dat we met de voeten op de grond blijven. We mogen niet te veel in onze clubkas rammelen", stelt Lambrecht als een goede huisvader in Sport/Voetbalmagazine

Lambrecht heeft aan sportief directeur Willy Reynders gevraagd om uit te kijken naar spelers die voor Lokeren financieel haalbaar zijn. Daarbij vallen de namen van STVV-er Nils Schouterden en Jordan Remacle, aanvaller bij OH Leuven. Lokeren zal vooral voor Schouterden moeten rekening houden met concurrentie van andere clubs.

Lokeren wil voor volgend seizoen ook af van enkele spelers. Daarbij ook Sepp De Roover die de duurste speler is van de ploeg, maar zich na veel blessure-ellende niet meer in de ploeg kan spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties