Isci verlaat AA Gent voor Anderlecht

Melissa Maes
| 42 reacties
Isci verlaat AA Gent voor Anderlecht
Foto: © SC

Sefa Isci verruilt na negen jaar AA Gent voor Anderlecht. De zestienjarige verdediger kijkt uit naar de internationale toptoernooien waar paars-wit vaak aan meedoet.

Anderlecht contacteerde Sefa Isci twee jaar geleden al eens. “Toen wilde ik niet meewerken aan een overgang, maar nu ze opnieuw contact zochten, lagen de kaarten enigszins anders”, vertelt Isci in Het Nieuwsblad.

“Ik heb nu gekozen voor een nieuwe uitdaging na negen mooie jaren bij de Buffalo's. Anderlecht blijft dan ook een grote club met een prachtig palmares. Bovendien beschikken ze over een fantastisch complex in Neerpede en tellen hun jeugdteams heel wat toppers. In zo’n omgeving kunnen voetballen, is dan ook summum.”

“Ik heb ook nog met AA Gent gesproken, want ik wilde in alle openheid handelen. De club heeft een tegenvoorstel geformuleerd, waarbij ze ook op sportief vlak nauwelijks moesten onderdoen voor het aanbod van Anderlecht. Maar bij paars-wit teken ik een profcontract voor drie seizoenen en ik kreeg al toezegging dat ik volgend seizoen bij de U19 uitkom.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties