Vazquez: "Terugkeer van Vadis is een pluspunt, ook voor mij"

Fabian Morren
| 42 reacties
Vazquez: "Terugkeer van Vadis is een pluspunt, ook voor mij"
Foto: © SC

Victor Vazquez was de architect van de 2-0-overwinning vorige week tegen Racing Genk. Met de terugkeer van Vadis Odjidja komt er weer extra concurrentie bij op het middenveld van Club Brugge.

"De terugkeer van Vadis uit blessure is een serieus pluspunt. Ook voor mij", verrast Vazquez in de kranten. "Mits een goede communicatie zal het tussen ons prima lopen. We zijn twee heel goeie voetballers. Er is geen enkel probleem om een goeie samenwerking op punt te zetten en verder te gaan op de weg die Club is ingeslagen."

Het loopt ook voor Vazquez beter na de trainerswissel. "We verstaan mekaar beter. We weten nu precies wat de coach verlangt. We weten wat van ons verwacht wordt tijdens een wedstrijd. Dat maakt ons als team sterker. Maar er is nog altijd veel ruimte voor progressie", beseft de Spanjaard.

"Hoe meer we winnen, hoe meer kans we op de titel maken", aldus Vazquez. "Tegen Genk merkte ik vrijdag dat er met een andere intentie wordt gevoetbald. Dat de inzet veel hoger is. Ook al kwamen we vroeg 1-0 voor, het kostte Club veel krachten om die wedstrijd te winnen."

"Er wachten ons nog negen zulke finales. Het doel is om niet te verliezen en zo vaak mogelijk de drie punten binnen te halen. Als dat lukt, dan wordt Club gewoon kampioen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties