Interview Been: "Jammer dat De Bruyne zal vertrekken"

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Been: "Jammer dat De Bruyne zal vertrekken"
Foto: © SC

Racing Genk vond de voorbije weken zijn niveau terug, met goed voetbal in twee wedstrijden tegen Gent en in Brugge. Mario Been weet dat Kevin De Bruyne een belangrijke schakel is.

Been schoof De Bruyne naar het centrum van het middenveld en van daaruit verdeelt de Chelsea-aanwinst het spel. "Kevin is de motor van het team, hij vindt de openingen. Het is jammer dat hij zal vertrekken maar dat moeten we dan maar zien op te vangen."

Jongeren
Been bracht met Limbombe, Peeters, Croux en Ayub al meerdere jonge spelers en dat is een weg die hij wil blijven bewandelen. Tegen AA Gent mocht Croux invallen en bijna scoorde hij. "Ik hou van jonge spelers en uiteindelijk selecteren zij zichzelf door hun inzet op training", aldus de Nederlandse coach.

Joneleit
Woensdag moet Genk tegen Kortrijk Jeroen Simaeys centraal achterin missen wegens schorsing. Wellicht wordt zijn plaats ingenomen door Joneleit die maandenlang out was met zware knieblessure. "Het is jammer dat hij geschorst is maar Joneleit staat te trappelen. Misschien moet die het nu maar doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties