El Ghanassy: "Het moment om Anderlecht te pakken"

Melissa Maes
| 35 reacties
El Ghanassy: "Het moment om Anderlecht te pakken"
Foto: © SC

Yassine El Ghanassy kreeg enkele weken verplichte rust door de naweeën van klierkoorts en dat lijkt de dribbelkont deugd te hebben gedaan. "Ik heb nu weer honger in mijn job."

Transferperiodes lijken Yassine El Ghanassy telkens het hoofd op hol te brengen, maar de 21-jarige aanvaller laat nu aan Het Nieuwsblad weten gerust nog even bij AA Gent te willen blijven. “Ik moet niet per se weg, hé. Stel dat we kampioen spelen. En Champions League. Waarom zou ik dan in godsnaam vertrekken?”

Euhm, kampioen spelen? Volgens voorzitter Ivan De Witte en coach Trond Sollied is dat nog te vroeg voor de Buffalo’s. “We hebben momenteel vijf punten achterstand op Anderlecht. Nu moet jij me eens uitleggen waarom wij dan niet kampioen kunnen spelen.”

“Trouwens, wat hebben die ploegen meer dan wij? In de play-offs stak er nog geen enkele club bovenuit. Je hoeft niet elke wedstrijd in PO1 te winnen om kampioen te worden.”

"Die van Anderlecht hebben toch geen drie benen?"
AA Gent ontvangt vanavond Anderlecht. Het is al van 2006 geleden dat blauw-wit hen nog eens thuis kon kloppen. “Je moet ergens beginnen, zeker? Trouwens, die van Anderlecht zijn ook maar mensen, hé. Ze hebben toch geen drie benen?”

“Wij hebben de kwaliteiten om ze te verslaan en daar moeten we van uitgaan. Ik haat het om me aan te passen aan een ander. Bovendien, nu hebben ze een moeilijk moment. Dit is het moment om ze te pakken”, besluit El Ghanassy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties