Reactie Vossen: "Ik maakte alle juiste keuzes"

Vossen: "Ik maakte alle juiste keuzes"
Foto: © SC

Jelle Vossen bekroonde een goede partij met een pracht van een goal. Het killerinstinct van Vossen is de laatste weken weer aanwezig. Niet toevallig nu de ploeg weer beter begint te draaien.

Johan Walckiers in Anderlecht

Genk tikte Anderlecht gewoon uit op het middenveld en toonde zich heel efficiënt. "De 0-2 bij de rust was natuurlijk een serieuze opkikker", aldus Vossen. "Toen de 1-2 viel vreesde ik even voor de gelijkmaker, maar we zijn rustig ons spel blijven spelen. Nu is het wel de bedoeling om de voeten op de grond te houden. Kalm blijven dus!"

Genk kreeg wel heel veel ruimte om te voetballen. "We wisten dat er ruimte ging komen, maar ik had niet verwacht dat er zoveel zou zijn. We hebben dat heel goed uitgespeeld. We kwamen met heel veel mensen voor hun doel opduiken."

Vossen zelf scoorde een schitterende goal, een voorbeeld van hoe een spits kalm moet blijven in de zestien. "Die was voor mijn oma. Ze is nu terug thuis en dat deed me veel plezier. Ik kreeg de bal van Buffel en maakte alle juiste keuzes. Ik had al een enorme kans in de eerste helft en dat deed ik denk ik ook goed. Drie centimeter lager en dat is een schitterend doelpunt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties