"De Bruyne niet grootste talent ooit waar ik mee gewerkt heb"

Sam Soetaers
| 58 reacties
"De Bruyne niet grootste talent ooit waar ik mee gewerkt heb"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

RC Genk klopte zaterdagavond Anderlecht en verkeert in een bijzonder goede vorm, maar coach Mario Been gelooft niet meer in de titel.

"Het verschil is zeven punten en dat is toch wel veel", blijft Been nuchter in het programma 'Extra Time'. "Maar je weet maar nooit. Stel dat we al onze wedstrijden blijven winnen, dan weet je nooit waar we eindigen. Het doel is echter nog steeds Europees voetbal halen."

Genk kan ook rekenen op een uitstekende Kevin De Bruyne. "Ik ben er zeker van dat hij kans heeft op slagen bij Chelsea", luidt het bij Been. "Wie weet zetten ze hem bij Chelsea gewoon in de ploeg als hij een goede voorbereiding kan spelen."

"Ja, De Bruyne is een geweldig talent." Maar Been is nog beter gewend. "Hij is niet het grootste talent waar ik ooit mee gewerkt heb. Ik heb ook met van Persie mogen werken en die was echt uitzonderlijk goed."

Volgend seizoen moet Genk dus verder zonder De Bruyne, maar ook Vanden Borre vertrekt. "Ook Vanden Borre is heel goed", verduidelijkt Been. "Maar hij wil echt weg want in het verleden is er teveel gebeurd. Het jammere aan Vanden Borre is dat hij teveel minpunten heeft. Als hij die niet had, was hij nu een vaste waard geweest bij de Rode Duivels."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties