Reactie Safari: "Onverwacht dat ik nu al in de ploeg sta"

Safari: "Onverwacht dat ik nu al in de ploeg sta"
Foto: © SC

De grootste verrassing bij Anderlecht vrijdagavond was wel de basisplaats voor Behrang Safari. De linksachter werd vijf weken geleden geopereerd aan de schouder, maar staat er veel vroeger dan verwacht weer.

Johan Walckiers in Genk

En wie had gedacht dat Safari te vroeg zijn rentree maakte, (Toegegeven, wij dachten het ook) kwam bedrogen uit, want het leek alsof hij nooit weg was geweest. Natuurlijk werd hij ook geholpen door de omstandigheden, want voor de eerste keer deze play-offs leek Anderlecht echt op een kampioenenploeg. "Mijn operatie was vijf weken geleden en ja, dit is onverwacht vroeg dat ik weer in de ploeg sta", lachte de Zweed.

"Ik heb heel hard gewerkt met de kinesisten en ben vlugger dan verwacht hersteld. Dat ook dankzij de operatie die perfect verliep. Ik heb slechts twee dagen met de groep kunnen trainen, maar het ging wonderwel vandaag. Ik dacht eerst de laatste twee wedstrijden te kunnen meespelen, maar het is dus vroeger geworden."

Pijnvrij speelt hij echter nog niet. "Bij een contact doet het nog steeds pijn. Nu wil ik nog vier matchen alles geven en mijn prestatie herhalen. Hopelijk lukt dat."

De ploeg van Anderlecht was onuitgegeven, maar leek zonder problemen de automatismen te vinden. "Ik heb altijd gezegd dat we een grote kern nodig hebben. We toonden dat vandaag. Bedi bijvoorbeeld speelde een grootse wedstrijd. Hier werd bewezen dat Anderlecht over al zijn spelers kan beschikken als we ze nodig hebben. We zijn er dichtbij, nu moeten we gewoon 'cool' blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties