Kruibeke wint eindeseizoenswedstrijd bij Rapide Lebbeke

Gentil Dossche
| 0 reacties
Kruibeke wint eindeseizoenswedstrijd bij Rapide Lebbeke
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Kruibeke was nog een kleine kans op de 5de plaats en een eindrondeticket en dus gingen de bezoekers voluit. Aan het halfuur lag de match in een definitieve plooi maar het verhoopte doel werd niet bereikt.

Jong Vlaanderen trok direct in de aanval en dat loonde. Gregory Clapdorp kon vrij aanleggen en van op 20 meter knalde hij de bal in de benedenhoek (3’). Het verjongde Rapide had geen weerwoord klaar en Yannick Bicqué moest plat op een verre knal van Nick Pieters (7’). Even later kreeg de thuisgoalie een plaatsbal van Steven Verstraeten slechts in 2 tijden onder controle. Rapide reageerde via Maarten Cooreman maar die zag een doelpunt afgevlagd (19’). Jeroen Scheerlinckx kopte een vrije trap van Glenn Renders over (26’). Aan de overzijde controleerde Ward Vertonghen een voorzet van Pieters met de borst en poeierde het leder over Bicqué tegen de touwen (33’). De thuisploeg zocht de aansluitingstreffer maar de afscheidnemende Jurgen De Maayer had een knappe reflex in huis op een poging van Renders (43’). Op slag van rust vloog een loeier van Verstraeten via de binnenkant van de kruising terug in het veld.

In een overbodige tweede helft waren de doelkansen meer dan schaars. Een schot van Michael Mannaerts ging een metertje naast (46’) en Bicqué kon een poging van Clapdorp nog net onschadelijk maken (86’).

Rapide Lebbeke: Bicqué, De Visscher, De Ridder (76’ Rosez), Wauters, Scheerlinckx (46’ Mannaerts), Zahriou, Cooreman, Renders (46’ Heyrman), Vierbergen, Verheire, Van Driessche.

JV Kruibeke: De Maayer, Spies (83’ Van Acker), Noeninckx, Verstraeten, Haxhiaj, Vertonghen (76’ Van Britsom), Van de Manacker, Clapdorp, Van Koevorden, Segers (82’ Vergauwen), Pieters

Doelpunten:3’ Clapdorp 0-1, 33’ Vertonghen 0-2

Kaarten: geel: Van Driessche

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties