KVM-preses: "Gorius is niet te vervangen"

Mathias Dumarey
| 12 reacties
KVM-preses: "Gorius is niet te vervangen"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Julien Gorius speelde zaterdag zijn laatste wedstrijd in het shirt van KV Mechelen. Volgend seizoen voetbalt de Fransman bij RC Genk. KVM-voorzitter Johan Timmermans is op Sporza duidelijk: "Gorius is voor ons niet te vervangen."

Johan Timmermans keek op Sporza terug op het afgelopen seizoen van zijn ploeg en op het vertrek van sterkhouder Julien Gorius naar RC Genk. Hij is allesbehalve een gelukkig man.

KV Mechelen werd allerlaatste in zijn groep van PO-II en gaf nooit de indruk nog te willen strijden om een Europees ticket. Er werd maar één overwinning en één gelijkspel behaald. "Het is allemaal niet gelopen zoals we hadden verwacht. Vroeger waren ploegen bang om in ons stadion te komen spelen, maar nu is dat duidelijk niet meer het geval", stelt de voorzitter.

"We moeten volgend jaar ook niet proberen om Gorius te vervangen. Zoals hij zijn er geen twee. We zullen zijn vertrek moeten zien op te vangen met kwaliteit en versterkingen in de breedte. Je mag voor volgend seizoen alvast vier tot zes nieuwe namen verwachten", kijkt Timmermans vooruit naar de zomermercato.

Timmermans wil niet nog zo'n seizoen. "We moeten lessen trekken uit het triestige seizoenseinde. De ploeg sleepte zich naar het einde. We kijken nu al naar volgend seizoen. In juli ga ik op vakantie en tegen dan moeten alle transfers afgerond zijn", is de clubvoorzitter klaar en duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties