Reactie Vossen: "Alles doen voor tweede plaats"

Robby Morren
Robby Morren
| 21 reacties
Vossen: "Alles doen voor tweede plaats"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Jelle Vossen scoorde tegen Standard al zijn 19e competitietreffer. De aanvaller is tevreden over het samenspel met Christian Benteke en wil voluit gaan voor de tweede plaats.

Robby Morren in Luik

Het Genkse spitsenduo Vossen - Benteke draait op volle toeren de laatste weken. "We vinden elkaar goed. Tegen Standard speelden we niet onze beste match maar we scoren elk wel. Het doet deugd dat we vanuit het niets kunnen scoren. Het klikt goed tussen ons, we zijn complementair en we scoren allebei makkelijk."

"De wedstrijd tegen Standard was een mooie match voor de neutrale supporter. Er werd 5 keer gescoord en het ging goed op en af. Wij waren heel efficiënt en daar draait het toch om."

Tweede plaats
Genk telt nu nog slechts één punt minder dan Club Brugge en dat de Limburgers ook graag die tweede plaats zouden pakken, steekt Vossen niet onder stoelen of banken. "Hopelijk kunnen we dit nog 2 matchen vasthouden. Onze ambitie is om zo hoog mogelijk te eindigen. We gaan er dan ook alles aan doen om voor die tweede plaats te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties