Interview Tözser: "Donderdag wordt speciaal voor mij"

Robby Morren
Robby Morren
| 13 reacties
Tözser: "Donderdag wordt speciaal voor mij"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Daniël Tözser mag, door het uitvallen van De Bruyne, op een waardige manier afscheid nemen van RC Genk. Hij wil maar al te graag zijn laatste match in de Cristal Arena winnen tegen Club Brugge.

"Wij voelen ons goed en we spelen met vertrouwen. We moeten proberen ons goede spel door te trekken thuis tegen Club Brugge. Wij kunnen donderdag zonder druk voetballen." Voor Tözser wordt het zijn laatste thuiswedstrijd voor Genk. "Dat wordt toch wel speciaal", liet de middenvelder ons optekenen.

De inzet van het duel tussen Genk en Club Brugge is de tweede plaats. Bij Genk willen de spelers absoluut tweede of derde eindigen. "Niemand wil voor die vierde plaats spelen want die extra wedstrijden tegen de winnaar van PO 2 willen we vermijden. We gaan voor de tweede of derde plaats."

Standard
Tözser blikt ook terug op de gewonnen wedstrijd tegen Standard. "Standard voetbalde goed en bracht ons in de problemen op het middenveld maar het belangrijkste is dat we wonnen. We waren scherp op de counter." Tözser scoorde met een afstandsschot op Sclessin. "Ik raakte de bal goed en die maakte een rare curve waardoor hij moeilijk te beoordelen was voor hun doelman."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties