Reactie Bacca: "Vier doelpunten ontnomen"

Tomas Taecke
| 72 reacties
Bacca: "Vier doelpunten ontnomen"
Foto: © SC

Carlos Bacca zette op de valreep nog twee extra doelpunten achter zijn naam. De Colombiaanse spits betreurt wel dat hij andermaal onterecht afgevlagd werd op weg naar een zuiver doelpunt.

Tomas Taecke in Brugge

"Het is leuk om belangrijk te zijn voor het team", zei Bacca over zijn twee goals tegen KVK. "In de play-offs heb ik veel speelkansen gekregen waarvoor ik de trainer heel erg wil bedanken".

"De nieuwe coach (Georges Leekens nvdr.) ken ik niet persoonlijk, wel heb ik veel over hem gehoord. Een nieuwe trainer brengt altijd nieuwe concepten met zich mee. Na de zomerstop moeten we ons goed voorbereiden en ook proberen te kwalificeren voor de Champions League".

"Het is inderdaad frustrerend om telkens afgevlagd te worden, vandaag was dit opnieuw het geval. Eén keer kan dat gebeuren maar de laatste weken overkwam het mij viermaal. Missen is menselijk maar hopelijk bekijken zij de beelden en steken ze er iets van op. In Colombia was dit ook schering en inslag. Ik speel altijd op het randje omdat ik met mijn snelheid meteen enkele meters kan nemen".

"Morgenvroeg (vandaag) vertrek ik naar Colombia waar ik rust zal nemen met mijn familie. Hier schijnt de zon niet al te vaak maar daar wordt het wel zon, zee en strand (lacht). Daarna zal ik voluit werken aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen", aldus doelpuntenmaker Carlos Bacca.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties