Swansea bevestigt dat Rodgers naar Liverpool trekt

Yves Dekoning
| 6 reacties
Swansea bevestigt dat Rodgers naar Liverpool trekt
Foto: © SC

Enkele uren geleden dook het gerucht op dat Brendan Rodgers de nieuwe manager van Liverpool FC zou worden. Swansea City heeft het nieuws nu ook aangekondigd via zijn site. Het is wel nog wachten op witte rook vanuit Anfield.

De kans is nu wel heel groot dat Brendan Rodgers de opvolger van Kenny Dalglish als manager van Liverpool FC wordt. Op de website van Swansea City heeft voorzitter Huw Jenkens een persbericht de wereld in gestuurd.

"Gisterenavond werd ik door Liverpool gebeld en ze spraken hun interesse in Brendan uit. Uit een gesprek met Brendan bleek dat hij met hun wou praten. Vandaag heeft hij met Liverpool gesproken. Daarna heeft Brendan met laten weten dat hij op hun aanbod om manager van Liverpool te worden in wou gaan."

"Momenteel voeren we gesprekken met de eigenaars van LFC over de compensatie. We hopen die onderhandelingen binnen 24 uur af te ronden. Natuurlijk zijn we ontgoocheld om zo'n talentvolle Britse manager te verliezen, maar we wilden niet in zijn weg staan. Ook willen we hier alleen mensen die volledig toegewijd zijn aan hun werk voor Swansea. We wensen Brendan alle succes in de toekomst en bedanken hem voor het harde werk en zijn passie voor deze voetbalclub de voorbije twee jaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties