We zijn erbij!

Tomas Taecke
| 8 reacties
We zijn erbij!

Over enkele dagen slaat een deel van onze redactie zijn tenten op in Polen en Oekraïne. Meer dan de helft van de EK-wedstrijden zullen door Voetbalkrant en onze Waalse zustersite Walfoot gevolgd worden.

Over één week wordt het EK in Polen en Oekraïne eindelijk op gang geblazen. Onze redactie zal, verdeeld over beide organiserende landen, het EK voor u verslaan. Vier weken lang zullen wij ons inspannen opdat u het kampioenschap vanop de eerste rij kan volgen.

Waaraan mag u zich verwachten?

De komende week blikken we op onze geheel eigen manier vooruit op het EK. Ditmaal worden de deelnemers niet één voor één aan u voorgesteld, maar belichten we de favorieten, de outsiders, de sterren, talenten en bad boys van het nakende EK.

Eens de eerste partij wordt afgetrapt, komt het pas echt op gang. Dagelijks kan u zich verkneukelen aan foto- en sfeerreportages uit de speelsteden en pakkende verhalen in ons EK-dagboek. Natuurlijk gaan we de wedstrijden zoals gewoonlijk LIVE verslaan en volgen er telkens interviews en een wedstrijdverslag na elke partij.

Dit alles kan u volgen op onze EK-website, die volledig vernieuwd is en binnenkort online komt!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties