Musonda jr. op weg naar Chelsea?

Musonda jr. op weg naar Chelsea?
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Is Charly Musonda Junior op weg naar Chelsea? Dat is de vraag die iedereen zich stelt sinds Mathias Bossaerts - van Anderlecht naar Man City getrokken - gisteren een bericht op Facebook zette in verband met de jongste Musonda.

Bossaerts zette gisteren een bericht op Facebook: "Good luck at Chelsea, Charly", maar haalde dat er even nadien weer af. De Europese topclubs trekken al langer aan de mouw van het 15-jarige talent en Chelsea nodigde hem al uit om een CL-match te komen bekijken.

In principe heeft de jongste Musonda een akkoord met Anderlecht over een langdurige verbintenis, maar aangezien hij nog geen 16 is, mag een officieel contract nog niet. Vader Charly Senior werkt ook op Anderlecht en ook Lamisha en Tika, zijn twee andere zonen, spelen bij de jeugd van paars-wit. Chelsea zou volgens de berichten de twee echter ook in de deal willen betrekken.

Musonda Junior is één van de grootste talenten die op Neerpede rondlopen. Tijdens de jeugdtoernooien wordt hij bijna steevast als beste speler van het toernooi uitgeroepen. Johan Boskamp, die bijna elke match gaat kijken, is één van de meest lyrische analisten over de voetbaltoekomst van de zoon van 'Champaign Charly'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties