Reactie Torres: "We moeten echt verbeteren"

Torres: "We moeten echt verbeteren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Torres mocht na zijn goede prestatie tegen Ierland blijven staan. Hij beleefde een moeilijke avond tegen de goed georganiseerde Kroatische verdediging. Op het uur werd hij gewisseld voor Jesus Navas die uiteindelijk de winnende treffer zou scoren.

Bart Vandenbussche en Manuel Gonzalen in Gdansk

"Ik ben heel blij met de uitslag van deze wedstrijd. We hebben enorm afgezien en zullen ons spel echt moeten opkrikken. We wisten dat het een hele moeilijke wedstrijd ging zijn en dat we moesten oppassen voor de counter van de Kroaten. Gelukkig heeft de kwaliteit van onze spelers uiteindelijk de overwinning opgeleverd.", aldus Torres. "Kroatië speelde een heel intelligente wedstrijd. Ze hebben ons ver van het doel gehouden. Op het einde kwamen ze er zeer goed uit, maar zoals altijd was Iker daar om ons te redden."

Over het vervolg van het tornooi was de Spaanse spits duidelijk: "Vanaf nu moeten we alles winnen om Europees kampioen te worden. Het zal belangrijk voor ons worden dat we de ruimtes vinden die we tegen Ierland wel konden vinden. Dat blijft het gevaarlijkste wapen van onze ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties