Welke keuzes moet Hodgson maken?

Tomas Taecke
| 20 reacties
Welke keuzes moet Hodgson maken?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de terugkeer van Wayne Rooney kampt Roy Hodgson met enkele hartverscheurende keuzes. Welke beslissingen moet de Engelse keuzeheer volgens jullie nemen?

Tomas Taecke in Donetsk

Wayne Rooney keert vanavond terug uit schorsing nadat hij de eerste twee groepswedstrijden noodgedwongen aan zich liet voorbijgaan. Dat hij tegen Oekraïne aan de aftrap zal komen hoeft geen betoog, maar wie moet Roy Hodgson dan slachtofferen? Danny Welbeck en Andy Carroll verkeren beiden in goeie vorm en vonden ook alletwee de weg naar het doel tegen Zweden.

Daarnaast heeft de bondscoach nog een ander luxeprobleem. Rechtsmidden James Milner werd in de vorige wedstrijd met succes vervangen door een uitstekende Theo Walcott. De Arsenal-middenvelder is net op tijd fit voor dit duel waardoor hij Hodgson een nieuw keuzeprobleem bezorgt. Bovendien kan ook Oxlade-Chamberlain, die een sterke eerste groepswedstrijd speelde, op die positie uit de voeten. Benieuwd hoe de gewezen manager van Liverpool, Fulham en WBA straks zijn pionnen het veld zal insturen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties