Anderlecht ziet Moisander (bijna) uit beeld verdwijnen

Anderlecht ziet Moisander (bijna) uit beeld verdwijnen
Foto: © SC

Nu de transfer van Matias Suarez naar CSKA Moskou niet doorgaat, is ook het aantrekken van Niklas Moisander heel onzeker geworden. Herman Van Holsbeeck liet dat zaterdagavond toch doorschijnen.

Johan Walckiers in Anderlecht

Moisander komt niet voor niets en Anderlecht had op de miljoenen voor Suarez gerekend om er een deel van te investeren in de Finse verdediger. "Tien of elf miljoen op een budget van 40 miljoen euro is veel", aldus Herman Van Holsbeeck. "De volgende ronde van de Champions League wordt cruciaal voor ons. Na die ronde blijven er nog drie of vier dagen over om een transfer te doen."

Als Moisander dan zelf nog niet voor een andere club gekozen heeft. "Dat kan. Ik heb een bod uitgebracht op Moisander, maar als morgen een club vier of vijf miljoen euro op tafel legt voor hem, dan kan hij weg zijn. Dat is het risico. We zullen onze opties bekijken zonder financiële risico's te nemen."

Van den Brom rekent echter op de verdediger. "Ik probeer de coach altijd uit te leggen dat we geen financiële risico's zullen nemen. We beheren ons budget als een goede huisvader. Als Anderlecht vier of vijf miljoen euro te kort komt, staat het ook in grote letters in de kranten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties