Van den Brom geeft basisspelers rust tegen OHL

Van den Brom geeft basisspelers rust tegen OHL
Foto: © SC

Anderlechtcoach John van den Brom laat een halve basisploeg thuis voor de wedstrijd tegen OH Leuven. Zowel Proto, Biglia, Mbokani als Kouyate maken geen deel uit van de selectie.

Olivier Deschacht zal in de ploeg komen voor Safari en achteraan zal het centrale duo uit Hawsawi-Juhasz bestaan. Onuitgegeven, maar Van den Brom heeft er vertrouwen in. "Na zo'n zware verplaatsing - match en vlucht inbegrepen - zou het niet slim zijn om iedereen gewoon mee te nemen naar Leuven. Niet vergeten dat we dinsdag voor waarschijnlijk onze belangrijkste match van het seizoen staan", zei hij vrijdag.

"We kunnen dat doen omdat we weten dat we voldoende kwaliteit voorhanden hebben. We maken keuzes in functie van de match komende dinsdag, maar momenteel is het wel de match tegen OHL die centraal staat. We gaan zoals altijd voluit voor de winst."

Iakovenko, die mag dan weer op de plaats van Jovanovic starten. "Voor Iakovenko is het simpel, door de uitsluiting van Jovanovic komt een plaatsje vrij komende dinsdag en dus speelt Sasha daar zaterdag tegen OHL. Wat Olivier Deschacht, Roland Juhasz en Osama Hawsawi betreft : de drie zijn allemaal fit en krijgen zaterdag de kans om dat te laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties