Van Geneugden: "Bewijzen dat het geen gelukstreffer was"

Van Geneugden: "Bewijzen dat het geen gelukstreffer was"
Foto: © SC

Ronny Van Geneugden versloeg vorig seizoen Anderlecht al eens aan Den Dreef en wil die stunt die jaar nog eens herhalen. Daarvoor rekent hij er op dat Anderlecht meer geconcentreerd is op Limassol dan op zijn ploeg.

"Ik voel de laatste weken een enorme drive en focus", vertelt trainer Ronny Van Geneugden in Het Nieuwsblad. "De zege tegen Cercle heeft veel teweeggebracht. Net als tegen Genk kwamen we terug van een achterstand, dat is toch een mentale opsteker. Nu moeten we de goede lijn doortrekken tegen Anderlecht. Iedereen denkt dat we geen tweemaal op rij het geluk zullen hebben om hen te verslaan, maar wij willen ervoor zorgen dat de zege van vorig seizoen geen toevalstreffer was."

OHL denkt te kunnen profiteren van de Europese midweekmatchen van Anderlecht. "Anderlecht kan gerust twee of drie ploegen van een hoog niveau opstellen. Ook de invallers zullen zich een keer willen tonen. Maar er is toch een groot verschil tussen anderhalf punt in Play-off 1 en 17 miljoen euro. De wedstrijd van aanstaande dinsdag tegen Limassol is ongetwijfeld belangrijker voor paars-wit." Gelijk heeft hij alvast, want Van den Brom geeft een half elftal rust tegen OHL.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties