Reactie Ibou: "Gouden stier is bijzaak

Robby Morren
Robby Morren
| 30 reacties
Ibou: "Gouden stier is bijzaak
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ibou kent een fantastische competitiestart. Hij vond al 5 keer de weg naar de netten in evenveel wedstrijden en komt daarmee aan de leiding in de topschuttersstand, al vindt hij dat niet echt belangrijk.

Ibou steekt in topvorm. Tot dusver trof hij elke competitiewedstrijd al raak. "Ik voel me prima en ik krijg ook de steun van mijn ploegmaats. Het voelt goed om te scoren en ik voel me ook heel goed bij OHL. Ik heb mijn kwaliteiten en ik doe mijn best voor het team. Dat is topschutter ben, is eigenlijk maar bijzaak", relativeert hij tegenover Voetbalkrant.com.

Tegen Anderlecht scoorde hij de gelijkmaker. Hij hield Odoi af en plaatste de bal buiten bereik van doelman Kaminski. "Die 1 tegen 1 situaties zijn mijn specialiteit en de bal ging er goed in. Eigenlijk hadden we die wedstrijd kunnen winnen want we hadden nog een pak kansen in de tweede helft."

Kwaliteiten
OHL hield dit seizoen al Genk, Gent en Anderlecht in bedwang en mag spreken van een goede start. "Wij hebben alleszins getoond dat we veel kwaliteiten hebben. Als we zo doorgaan, dan gaan we een goed seizoen tegemoet."

Hogerop
Of Ibou al denkt aan stappen hogerop? "Als er ooit een moment komt om een stap hogerop te zetten, zal ik die kans grijpen maar op dit moment concentreer ik me enkel op OHL."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties