Reactie Bacca: "Licht geïrriteerd over die 'buitenspelgevallen'"

Bacca: "Licht geïrriteerd over die 'buitenspelgevallen'"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlos Bacca is de meest bepalende speler bij Club Brugge tot nu toe. En dat mogen we gerust zeggen na alweer een doelpunt en een assist van de voet van de Colombiaan.

Johan Walckiers in Gent

"We wisten dat het hier moeilijk ging worden, maar we komen toch twee keer goed terug", zei Bacca na de wedstrijd. "We hadden daarna zelfs kansen om op voorsprong te komen, maar zij hadden er ook. Het was een heel open wedstrijd. We konden zelfs verloren hebben."

En opnieuw was er iets te doen om een buitenspelgeval waaruit Bacca scoorde. Uit de beelden bleek dat hij weer onterecht afgevlagd werd. "Dat is al meer dan één keer dit seizoen hé", zei Bacca met strenge uitdrukking. "Ik begin er toch licht geïrriteerd door te geraken, want het is altijd op beslissende momenten dat dit gebeurt. Ik hoop dat de scheidsrechters eindelijk hun les eens beginnen leren."

Bacca scoorde ook zijn zesde doelpunt van de competitie, op strafschop deze keer. "Tchité en ik waren aangeduid, maar na kort overleg liet Mémé de bal aan mij. Het wordt niet makkelijk om nog beter te doen dan momenteel, want ik scoor elke week. Maar ja, men kijkt naar een aanvaller voor doelpunten. En ook voor assists. Ja, het was een mooie op Lestienne. En daar ben ik even tevreden mee als met een doelpunt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties