Lukaku: "Niemand geloofde écht in mij"

Lukaku: "Niemand geloofde écht in mij"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Jordan Lukaku staat al een tijdje aan de kant. De linksachter herstelt van een stressfractuur aan de voet. "Eerst zou ik zes weken out zijn, het werden er acht", zegt hij in HLN.

"Zaterdag komt dokter Declercq langs de club. Hopelijk krijg ik groen licht. Misschien kan ik maandag al kort invallen met de beloften tegen Standard. Dat hangt natuurlijk ook van de trainer af", aldus Lukaku.

Lukaku doet enkele opmerkelijke uitspraken. "Ik heb noooit het gevoel gehad dat iemand écht in mij geloofde", zegt hij. "Ik weet bijvoorbeeld dat ik mijn transfer van Lierse naar Anderlecht in 2006 aan mijn broer te danken heb. Toen Yannick Ferrera (nu hoofdcoach bij Charleroi, red.) jeugdtrainer was bij Anderlecht zei hij: 'Als jij het ooit maakt bij Anderlecht is het omwille van je naam'."

Met coach John van den Brom had Lukaku nog niet veel gesprekken. "Door mijn blessure hebben we nog niet veel gepraat, maar omdat hij nieuw is starten alle spelers vanaf nul. Dat alles op training met de bal gebeurt vind ik fantastisch, want de bal, het spel, daar gaat het toch om, niet?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties