Emanuelson: "Anderlecht wordt heel belangrijk"

Fabian Morren
| 13 reacties
Emanuelson: "Anderlecht wordt heel belangrijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AC Milan verloor afgelopen weekend met 0-1 van Atalanta. De crisis loert om de hoek. "Tegen Anderlecht moeten we winnen, anders breekt mogelijk de hel los."

De woorden van Urby Emanuelson zijn duidelijk. Milan pakte in de competitie 3 op 9. Er moet dus in de Champions League gewonnen worden van Anderlecht om een crisis te vermijden. "Wij kunnen ons nu tegen Anderlecht revancheren. En daar moeten we voor gaan om het om het goede gevoel terug te krijgen."

"We hebben al twee thuiswedstrijden verloren. Daarom wordt die wedstrijd tegen Anderlecht heel belangrijk. Niet omdat het Champions League is, maar omdat het voor onze ploeg belangrijk is dat we weer wat vertrouwen tanken door te winnen. Dat moet dan maar tegen Anderlecht."

Emanuelson kent Anderlecht nog. "Een aantal jaren geleden terug heb ik met Ajax nog tegen Anderlecht gespeeld in de Europa League (Anderlecht won toen met 1-3, red.). Lukaku zat er toen nog. Volgens mij schieten er van die ploeg niet heel veel spelers meer over. Maar ik ken ze wel een beetje, Nuytinck ken ik van bij NEC. En ik heb de kwalificatiewedstrijd tegen Limassol gezien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties