Reactie "Mooie week voor Anderlecht"

Tomas Taecke
| 35 reacties
"Mooie week voor Anderlecht"
Foto: © SC

John Van Den Brom had alle reden om goedgemutst op de persconferentie in het Regenboogstadion te verschijnen. Na het punt in San Siro bezorgde Tom De Sutter zijn team in extremis de volle buit aan de Gaverbeek.

Tomas Taecke in Waregem

"We begonnen slecht aan de partij en kwamen verdiend op achterstand", zag VDB goed. "De spelers legden geen energie in de wedstrijd. Pas op het halfuur hebben ze de knop omgedraaid en werd er gevoetbald. Dan word je op je wenken bediend door de gelijkmaker. Het moet ongeveer de eerste goeie actie van Jova en Dieu geweest zijn", wist Van Den Brom over het doelpunt van Mbokani.

"Het vertrouwen kwam terug in de ploeg en nadien hebben we een uur voetbal gebracht waarmee we deze partij verdienden te winnen. Na drie gelijke spelen doet dit deugd, want dat past niet bij Anderlecht. We kozen voor een offensieve speelwijze en zijn daarvoor beloond geweest. Net als vorig seizoen kon Anderlecht hier pas in de slotfase winnen, maar dat is nog steeds de mooiste manier om de drie punten te pakken".

"We sluiten een mooie week af. Eerst was er de CL en nu deze moeilijke verplaatsing. Als je hier het grootste deel van de match kan domineren, mag je gelukkig zijn. Ik ben niet bang dat we Boussu Dour zullen onderschatten. We zijn een topclub die zo ver mogelijk in alle competities wil komen. De Champions League zullen we niet winnen, dat kan ik nu al zeggen, maar we maken wel een mooie kans om de competitie en de beker naar onze hand te zetten", aldus een optimistische John Van Den Brom.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties