Reactie Peeters: "Positieve dingen meenemen"

Tomas Taecke
| 56 reacties
Peeters: "Positieve dingen meenemen"
Foto: © SC

Bob Peeters verscheen met een tweeslachtig gevoel op de persconferentie. Cercle speelde een aardige eerste helft maar gaat toch opnieuw met zware cijfers onderuit.

Tomas Taecke in Brugge

"Twee jaar geleden wonnen we twee keer de derby, maar ik denk dat we vandaag meer kansen hebben afgedwongen in één helft dan in die twee wedstrijden", wist Peeters. "We incasseren meteen een tegendoelpunt nadat een afgeweken bal voor de voeten van Lestienne belandt. Hier gaan we denk je dan".

"Toch zag ik een goed Cercle dat alles deed wat het moest doen. Aanvallen, kansen creëren, alleen het doelpunt ontbrak. Als Iachtchouk de strafschop binnentrapt, hebben we een andere wedstrijd. Nu is het wel 4-0, dan zit je hier niet zo graag aan tafel als coach".

"We hebben wel positieve dingen gezien. Carvalho deed het bijvoorbeeld uitstekend op een positie die hem vreemd is. We hebben er uiteindelijk alles aan gedaan, de 4-0 vind ik ook wat overdreven. Vooral in de eerste helft zagen we veel goeie dingen die we moeten meenemen naar de volgende wedstrijden", aldus Peeters.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties