Van Den Brom en Dury leggen relletje snel bij

Tomas Taecke
| 14 reacties
Van Den Brom en Dury leggen relletje snel bij
Foto: © SC

Diep in de tweede helft slingerden Francky Dury en John Van Den Brom enkele woorden in elkaars richting. Na afloop van de partij werd het conflict door beide trainers even snel weer bijgelegd.

Tomas Taecke in Waregem

Opschudding in de tweede helft van Zulte Waregem - Anderlecht. John Van Den Brom en Francky Dury krijgen het langs de lijn aan de stok met elkaar. Aanleiding van het conflict was Jens Naessens, die na een fluitsignaal richting doel trapt waar Proto de jonge spits in zijn gekende stijl nog eens op attent maakt. Naessens krijgt terecht geel, ook Proto wordt op de bon geslingerd. Dury en VDB krijgen het vervolgens aan de stok met elkaar.

"Dat was de emotie van de wedstrijd waarin je beiden zit", reageerde VDV na afloop. "Er was een discussie tussen hun trainer en mijn speler (Proto nvdr.) die mijn speler uiteindelijk geel oplevert. Dat ik daarop reageer, hoort bij het voetbal. Wij willen winnen en daar hoort alles bij. Na de match is dat snel vergeten", aldus Van Den Brom.

"En ik reageerde omdat een speler van Anderlecht mijn speler een kaart aansmeerde", vulde Dury snel aan. "Maar dit is niet eens een verhaal. Ik vind Van Den Brom een heel goede coach, alleen is het jammer dat we vandaag verloren hebben (lacht)". Beide trainers wensten elkaar veel succes nadat de plooien opnieuw werden gladgestreken.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties