Reactie Özturk: "Hij trapt bijna been doormidden, maar ik krijg geel"

Özturk: "Hij trapt bijna been doormidden, maar ik krijg geel"
Foto: © SC

Alpaslan Özturk pakte op zijn vijfde gele kaart tegen Kortrijk en was daar woedend om. Volgens de rechtsachter volledig onterecht immers: "Ik wil de scheidsrechter bedanken voor het cadeautje."

Johan Walckiers in Antwerpen

Özturk kreeg een gele kaart voor een overtreding diep op de helft van de tegenstander en is de volgende wedstrijd tegen Bergen dus geschorst. "Kijk eens naar mijn been", zei hij verontwaardigd. (Laat been met heel wat wonden zien, nvdr.) "Hij trapt bijna mijn been doormidden, maar ik kreeg geel. Nee, ik wil de scheidsrechter bedanken voor het cadeautje. Ik ben furieus. Er valt niet veel meer over te zeggen, maar ik heb geen enkele intentie om hem te blesseren. Hij roept gewoon wat luider dan ik."

Over zijn eigen prestatie was hij wel tevreden. "De premies stromen binnen hé", lachte hij. "En ze zijn allemaal welkom. Misschien hebben we vandaag niet ons beste spel gespeeld, maar qua mentaliteit zat het wel weer goed. Vorige week tegen Standard was ik niet echt tevreden. Dat was geen Özturk-prestatie, vandaag was dat wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties