Reactie Ron Jans steekt hand in eigen boezem

Sam Soetaers
| 30 reacties
Ron Jans steekt hand in eigen boezem
Foto: © SC

Zelfs met een man meer verloor Standard in Kortrijk. De verslagenheid bij de Rouches was na afloop bijzonder groot. Opvallend is dat coach Ron Jans alle schuld op zich neemt.

Jans legt uit waarom hij de schuld op zich neemt. "Kijk, ik ben verantwoordelijk voor wie speelt. Ik bepaal de speelwijze en ik bepaal ook de wissels. Dan is het logisch dat ik verantwoordelijk ben voor deze nederlaag."

"We wilden hier heel graag winnen", luidt het bij de coach van Standard. "Tijdens de rust heb ik besloten om met drie man achteraan te gaan spelen. Maar op de eerst de beste counter is het weer raak. We stonden echt niet goed bij dat tweede tegendoelpunt. We hebben gespeeld om te winnen maar het is niet gelukt."

Ron Jans denkt niet aan opstappen. "Ik geef niet vlug op. Bovendien denk ik niet dat ik het probleem ben. Maandag moet iedereen maar eens eerlijk zijn gedacht zeggen en dan zien we wel weer verder. Wat we nu moeten doen? Wel, ik weet nog wat oplossingen om uit dit moeras te komen. Alleen heb ik die vanavond niet gevonden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties