Derde Duiveluitdaging groot succes

Derde Duiveluitdaging groot succes
Foto: © SC

"De Rode Duivels zijn compleet verrast door de massale reactie op de Derde Duiveluitdaging", zo staat te lezen in een persbericht van de KBVB. In een mum van tijd waren 1000 'stadions' geregistreerd.

Amper zes uur nadat de uitdaging werd gelanceerd, was ze al volbracht. De supporters konden hun woonkamer of stamcafé registreren als stadion. Zo’n massale reactie werd niet verwacht: “Een totale verrassing, zeker omdat de eerste twee  Duiveluitdagingen uitgroeiden tot regelrechte thrillers waarvan de uitkomst pas enkele uren voor de match bekend was.”

Iedereen kan nog steeds een stadion registreren: “Na de fantastische start van de derde Duiveluitdaging willen de Rode Duivels weten hoeveel stadions er kunnen geregistreerd worden door de fans. Tot 6 oktober kan iedereen dus zijn stadion oprichten via www.facebook.com/BelgianRedDevils.”

De Rode Duivels sporen de supporters ook aan om hun ‘stadion’ te decoreren: “Bovendien willen de Duivels graag zien hoe al die nieuwe stadions worden ingericht. De gekste thuis-tribunes, de origineelste stadionversiering of de mafste supporteroutfits bijvoorbeeld. Ze zijn benieuwd naar wat de fans allemaal in petto hebben om de sfeer in Brussel, thuis te evenaren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties