Servische bondscoach: "België wordt zware klus"

Christophe van den Boom
| 8 reacties
Servische bondscoach: "België wordt zware klus"
Foto: © SC

De Servibondscoach Sinisa Mihajlovic heeft zijn selectie voor Wk-kwlaificatieduels tegen België en Macedonië vrijgegeven. Milan Jovanovic van Anderlecht is er niet bij. Krsticic en Stevanovic zijn voor het eerst opgeroepen.

Servië staat samen met Kroatië en België op kop in de kwalificatiegroep A. De bondscoach wil die positie behouden en geeft zijn team één opdracht mee. “Enkel een 6 op 6 is goed genoeg voor ons.”

Al beseft hij wel dat het niet gemakkelijk wordt. “België wordt een zware klus. Ze hebben 14 spelers die hun boterham in Engeland verdienen. Het lijkt de sterkste opponent in onze poule, met de breedste kern”, oordeelt hij.

“Wij hebben wel vertrouwen na de 6-1 tegen Wales. We bewogen goed en lieten de bal prima rondgaan. Dat wordt onze tactiek voor alle wedstrijden in dit WK.”

De Servische selectie:

Doelmannen: Stojkovic (Partizan), Brkic (Udinese), Kahriman (Tavriya)

Verdediging: Ivanovic (Chelsea), Kolarov en Nasatsic (Manchester City), Subotic (Borussia Dortmund), Tomovic (Fiorentina), Besevac (Lyon), Maksimovic (Rode Ster Belgrado), Lukovic (Zenit Sint-Petersburg)

Middenveld: Mijailovic (Rode Ster), Matic (Benfica), Interface (Olympiakos), Ignjovski (Werder Bremen), Ptroviv (Gençlerbigli), Krstcic (Sampdoria), Stevanovic (Torino)

Aanval: Tosic (CSKA), Lekic (Osasuna), Scepovic en Markovic (Partizan Belgrado), Djuricic (SC Heerenveen), Tadic (Twente), Sulejmani(Ajax)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties