Kompany en Mirallas trainen individueel

Kompany en Mirallas trainen individueel
Foto: © SC

Vincent Kompany en Kevin Mirallas lieten zondagmorgen uit voorzorg de groepstraining aan zich voorbij gaan. Bondscoach Marc Wilmots maakt zich echter geen zorgen over hun beschikbaarheid wanneer Schotland dinsdag over de vloer komt.

Tomas Taecke in Neerpede

Twee dagen voor de kwalificatiewedstrijd tegen Schotland verzamelde Marc Wilmots zijn troepen op het oefencentrum in Neerpede voor de ochtendtraining. Nicolas Lombaerts, Vincent Kompany en Kevin Mirallas liepen er onder het zachte herfstzonnetje niet bij.

Aanvoerder Kompany bleef uit voorzorg aan de kant maar kan dinsdag normaal gezien in actie komen. Net als Kevin Mirallas werkte de City-verdediger een individueel programma af. Mirallas voelde een pijnscheut in de hamstring bij het maken van het derde doelpunt in Belgrado en doet het voorlopig rustig aan.

Nicolas Lombaerts heeft op zijn beurt nog steeds last aan de enkel. De Zenit-verdediger kreeg zaterdag een inspuiting en bleef daardoor op zondag opzij. Wilmots benadrukte tijdens de persconferentie dat hij zo snel mogelijk over een volledig fitte spelersgroep wil beschikken en daardoor in overleg met de medische staf het drietal aan de kant liet.

Zondagvoormiddag bestond de training van de Rode Duivels uit een opwarming met bal, circulatie- en schietoefeningen en wat wedstrijdvormen. In de namiddag krijgen ze rust en verzorging.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties