Kanu: "Dat gefluit doet pijn"

Kanu: "Dat gefluit doet pijn"
Foto: © SC

Rubenilson Kanu heeft het weer verkorven bij de supporters. Bij de minste foute pass of actie wordt hij door de fans uitgefloten. De Braziliaan heeft het daar erg moeilijk mee en denkt zelfs aan vertrekken.

De 25-jarige Kanu was in het begin van het seizoen nog sterk bezig, maar de laatste tijd zijn de prestaties weer wat minder. En bij de fans heeft hij blijkbaar weinig krediet. "Mijn relatie met de fans is complex. Soms juichen ze mij toe zoals tijdens het kampioenenfeest vorig seizoen, maar na een goeie periode fluiten ze me weer uit zoals tegen Malaga. Ik besef wel dat ik niet de enige speler ben die het af en toe moet ontgelden, maar dat gefluit doet toch pijn", aldus Kanu in Het Nieuwsblad.

"Ik leef nu als een echte prof en ik waardeer onze supporters, maar ze mogen me niet blijven uitfluiten. Als dat blijft duren, dan moet ik in januari misschien eens nadenken over mijn toekomst. Spelers, trainers, bestuur en fans moeten volgens mij altijd één grote familie vormen. Ik ben hier nu toch al vijf jaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties